Een nieuw seizoen vol theateravontuur!

   
                       
ZINiN

Willem Alexanderstraat 7
7442 MA Nijverdal
Contact: (0548) 612 494
Reserveren: (0548) 624 489

       
           
           

Openluchttheater


Nijverdal kent een uniek Openluchttheater in het Doktersbos aan de Duivecatelaan. Het  theater is gebouwd in 1952 in 2000 is het gefuseerd met ZINiN. Momenteel zijn we bezig met een renovatie. Het Openluchttheater kan bestaan door vele vrijwilligers die zorgen voor een gevarieerd programma van voorstellingen. Het theater is alleen in de zomermaanden geopend.

Veelzijdig en talentvol aanbod 
In het theater staan jaarlijks verschillende activiteiten op het programma, waaronder gratis films, kindervoorstellingen en uitvoeringen van haar eigen toneelvereniging de Gagelspollers. Ook voor het jaar 2012 heeft zij vele toppers in huis weten te halen. Professionele artiesten als Elske de Wall en Stef Bos, maar ook van een adembenemende voorstelling van Alice in Wonderland kan genoten worden.

Voor het komende seizoen gaan we weer mooie voorstellingen voor u programmeren. 

Gebruik maken van het Openluchttheater

Als u gebruik wilt maken van het openluchttheater neemt u dan contact op met Mw. Geja Kans. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Overkapping
De nieuwe overkapping is geplaatst, maar er moeten slechts een kleine aanpassing gebeuren om het zicht op het toneel te verbeteren. De bijgebouwen, bestrating en technische voorzieningen komen nog op een hoger niveau.  

Het openluchttheater kan mede dankzij een bijdrage van het LEADER programma de revitalisatie uitvoeren. Meer informatie over LEADER kunt op de website vinden.       
       
   

ZINiN Cultuur

Willem Alexanderstraat 7
7442 MA Nijverdal
0548-612494
Route en meer contact gegevens

© 2018 | Moddit Internet Reclamebureau