Een nieuw seizoen vol theateravontuur!

   
                       
Zoek voorstelling
       
           
           

ZINiN Cultuur

ZINiN is meer dan alleen maar het theater. Naast een professionele programmering kunt u op ons podium ook lokale groepen en amateurkunstenaars aantreffen. Ook maakt het onderwijs intensief gebruik van onze faciliteiten en kennis op theatergebied.

ZINiN is meer dan alleen maar het theater. Naast een professionele programmering kunt u op ons podium ook lokale groepen en amateurkunstenaars aantreffen. Ook maakt het onderwijs intensief gebruik van onze faciliteiten en kennis op theatergebied. Bijvoorbeeld door theatervoorstellingen en middels "Klassefilms", een speciale serie films met lespakketten voor het onderwijs.

Eén van de belangrijkste uitgangspunten van de hele organisatie ZINiN, is dat zij mensen in aanraking laat komen met cultuuractiviteiten. De afdeling cultuur organiseert zoveel uiteenlopende activiteiten dat er voor iedereen
wat te zien of te beleven is.

Al meer dan 15 jaar organiseert ZINiN Cultuur het groot Hellendoorns Dictee voor alle leerlingen van het basisonderwijs. StageTime voor popbands en nog veel meer culturele en kunstzinnige projecten zoals straattheater en cultuurmarkten.

Workshops
Voor kinderen van de basisschool worden er verschillende workshops georganiseerd. Deze worden gehouden op woensdagmiddag. Er zijn veel samenwerkingsverbanden ontstaan tussen De Muziekschool Twente, Het Kreatief Centrum en andere partijen. Ook voor komend seizoen is er weer een leuk én leerzaam programma opgesteld.

Cultuuragenda
Een compleet overzicht van activiteiten in de gemeente vindt u op de website www.cultuurpleinhellendoorn.nl. wilt u dat uw activiteit hier ook bij komt te staan? Geef dan uw gegevens aan ons door en binnen enkele dagen plaatsen wij deze online. Alle activiteiten die op deze website vermeld staan, worden overgenomen in ons tweewekelijkse UITflyer.

Voor meer informatie over onze activiteiten en ondersteuning kunt u kijken op de speciale site voor Cultuur in de breedste zin van het woord www.zinincultuur.nl.

Openluchttheater
Sinds enkele jaren heeft ZINiN het Openluchttheater Nijverdal onder haar beheer. Na een grondige renovatie staat er nu een mooi theater midden in de bossen waar u in de zomermaanden kunt genieten van prachtige voorstellingen in een bijzondere omgeving.

       
       
   

ZINiN Cultuur

Willem Alexanderstraat 7
7442 MA Nijverdal
0548-612494
Route en meer contact gegevens

© 2018 | Moddit Internet Reclamebureau