Een nieuw seizoen vol theateravontuur!

   
                       
ZINiN

Willem Alexanderstraat 7
7442 MA Nijverdal
Contact: (0548) 612 494
Reserveren: (0548) 624 489

       
           
           

Projecten

Week van de Amateurkunst

Tijdens de Week van de Amateurkunst zetten kunstgezelschappen in heel Nederland de deuren even op een kiertje. Dans, muziek, beeldende kunst, het is allemaal te zien tijdens deze Week. ZINiN Cultuur is verantwoordelijk voor de WAK in deze regio.

Lees meer: Week van de Amateurkunst

Straatmakend Nijverdal

Op dit jaarlijks festival treden verschillende artiesten op in de binnenstad van Nijverdal. Het festival staat in het teken van werk, nijverheid en de ontstaansgeschiedenis van Nijverdal.

Lees meer: Straatmakend Nijverdal

Cultuurplein Hellendoorn

Cultuurplein Hellendoorn is de site waar alle culturele organisaties, verenigingen en artiesten uit de gemeente Hellendoorn zichzelf kunnen presenteren. Het geeft een overzicht van activiteiten, cultuurnieuws en het culturele veld.

Lees meer: Cultuurplein Hellendoorn

ActiBase

ActiBase is een evenementen database. ActiBase wordt gebruikt voor promotie en coördinatie van evenementen. Het wordt gebruikt voor verschillende websites en app's.

Lees meer: ActiBase

Letterkunde

Om taal en poëzie onder de aandacht te brengen is er een groep van taalliefhebbers die onder de vleugels van ZINiN regelmatig bijeenkomen en een aantal activitieten organiseren.

Lees meer: Letterkunde

Openluchttheater


Nijverdal kent een uniek Openluchttheater in het Doktersbos aan de Duivecatelaan. Het  theater is gebouwd in 1952 in 2000 is het gefuseerd met ZINiN. Momenteel zijn we bezig met een renovatie.

Lees meer: Openluchttheater

Cultuurmarkt

Met meer dan honderd culturele organisaties en jaarlijks ruim vijfhonderd activiteiteni kent de gemeente Hellendoorn een levend cultureel klimaat. Op de cultuurmarkt presenteert cultureel Hellendoorn zich in al zijn facetten.

Lees meer: Cultuurmarkt

Rabo Hellendoorns Dictee

ZINiN Cultuur organiseert voor de jeugd, in samenwerking met de sectie Letterkunde, in de maand december het Rabo Hellendoorns Dictee, een wedstrijd waar basisschoolkinderen uit de groepen 7 en 8 aan deel kunnen nemen.

Lees meer: Rabo Hellendoorns Dictee

Kennismaken met Cultuur

ZINiN wil onderwijs en cultuur met elkaar verbinden. Haar doel is om jonge inwoners van de gemeente Hellendoorn kennis te laten maken met een gezonde en verrijkende vrijetijdsbeleving.

Lees meer: Kennismaken met Cultuur

       
       
   

ZINiN Cultuur

Willem Alexanderstraat 7
7442 MA Nijverdal
0548-612494
Route en meer contact gegevens

© 2018 | Moddit Internet Reclamebureau