Een nieuw seizoen vol theateravontuur!

   
                       
ZINiN

Willem Alexanderstraat 7
7442 MA Nijverdal
Contact: (0548) 612 494
Reserveren: (0548) 624 489

       
           
           

Straatmakend Nijverdal

Op dit jaarlijks festival treden verschillende artiesten op in de binnenstad van Nijverdal. Het festival staat in het teken van werk, nijverheid en de ontstaansgeschiedenis van Nijverdal. Hiermee gaat het dorp terug naar de oorsprong. Met hun muziek, kunst en komedie weten artiesten elk jaar jong en oud te vermaken.

De eerste editie van 'Straatmakend Nijverdal 2012' is door het publiek goed ontvangen. De bezoekers werden getrakteerd op maar liefst twaalf verschillende acts. Met onder andere een bloemrijke bloemist, stuntelende glazenwassers, verrukkelijke vuilnismannen, een Turkse schoenenpoetser en een knotsgekke politieagent, wist het theater het winkelend publiek te boeien. 

Ook dit jaar waren er op 11 mei maar liefst elf verschillende acts in het centrum van Nijverdal te zien. U zag ze tussen 13.00 en 17.00 uur allemaal op straat met o.a. de handelaar in goud, de potloodventers, een mobiele naaiatelier, de Limburgse huisvrouw Miep en nog veel meer! Ondanks de regen wisten de artiesten het winkeld publiek alsnog te verassen. Hieronder ziet u een terugblik op het straattheaterfestival.


       
       
   

ZINiN Cultuur

Willem Alexanderstraat 7
7442 MA Nijverdal
0548-612494
Route en meer contact gegevens

© 2018 | Moddit Internet Reclamebureau